- Bőrgyár Kulturális Egyesület - http://borgyar.hu -

Kedves Bőrgyár Barátok!
Tisztelt Döntéshozók!
Tisztelt Lakók!

Posted By kutya007 On 2007. 11. 11. @ 21:28 In Újdonságok | 2 Comments

[1]

Az elmúlt hetek során a Bőrgyár Kulturális Egyesület tagjai minden eszközt igyekeztek megragadni ahhoz, hogy a Bőrgyár bizonytalan állapotára megoldást találjanak, hogy felhívják a székesfehérváriak és a döntéshozók figyelmét arra, hogy létjogosultsága van a Bőrgyár Alkotóháznak.

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy mind közönségünk, a városban élő polgárok, mind Warvasovszky Tihamér Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, illetve a város képviselői és döntéshozói (pártállástól függetlenül) mindannyian elismerő szavakkal bíztatták és támogató segítségükről biztosították Egyesületünk tagjait, illetve a Bőrgyár alkotóház megvalósulását.

Értesüléseink szerint a városnak lehetősége lesz a 2008-as évben olyan pályázati lehetőségekre, mellyel a Bőrgyár és környéke a régóta tervezett célnak megfelelően hasznosulna újjá. Így a székesfehérvári fiatal alkotóművészek, illetve a művelődni vágyó fiatalok, családok és a környéken élők is megfelelő helyszínre találhatnak majd a megújult épületben, mely ekkor már nem, mint zavaró tényező, hanem az életük része lehet.

Szervezetünk ezúton szeretné MEGKÖSZÖNNI mindazon fiatalok lelkesítő szavait a Bőrgyár /és annak rendezvényei/ mellett, melyeket Polgármester úrnak címzett több, mint 60 levélben fogalmaztak meg, illetve azon több száz ember támogató /jelképes/ aláírását, mellyel egyértelműen kinyilvánították álláspontjukat az Egyesület munkája mellett.

Továbbá köszönjük Polgármester Úrnak, Szakonyi László Városgondnok Úrnak, Boldizs Kálmánné területi képviselőnek, Angyal Szabolcs Civil kapcsolatok referensének, hogy támogató segítséget nyújtottak, nyújtanak a probléma megoldásában.

Tisztelettel köszönjük a média képviselőinek, hogy korrekt hozzáállásukkal,/ minden oldal megszólalásához lehetőséget biztosítva/ tudósítottak, tudósítanak Egyesületünk életéről.

Örömmel tájékoztatjuk közönségünket, hogy még ebben az évben több programra is lehetőségük van ellátogatni, illetve a jövő évi programtervünk pontjai is tárgyalás alatt vannak.

November 23- Táncház
November 30- Improvizációs est
December 28-29 X. Jubileumi Bőrgyári Capriccio


[2]

Kérjük, látogassanak el a Koch László utcába, ahol Arany Gold Zoltán, Varga Gábor Farkas és Garami Richárd munkáit láthatják ebben a témában.
Fresh Window/Víg Ablak ([3] www.freshwindow.freeweblog.hu) kirakat galériát


Mindazok számára, akik az elmúlt 4 év során ellátogattak bármely rendezvényünkre, már bizonyítottuk, hogy munkánk nem hiába való és céltalan, hogy szükség van a városban a Bőrgyár által közvetített szellemiségre.

Bízunk abban, hogy a jövőben sikerül együttes erővel megteremteni, egy olyan új közösségi teret, ahol a művész és a közönség új lehetőséget kap a párbeszédre.


Kapcsolat


Article printed from Bőrgyár Kulturális Egyesület: http://borgyar.hu

URL to article: http://borgyar.hu/?p=88

URLs in this post:
[1] : http://borgyar.hu/wp-content/uploads/2007/11/borgyar_wiw.jpg
[2] Image: http://borgyar.hu/wp-content/uploads/2007/11/freshwindow.jpg
[3] www.freshwindow.freeweblog.hu: http://www.freshwindow.freeweblog.hu/
[4] Előrelépés Bőrgyár-ügyben - FMH 2007.11.02.: http://fmh.hu/fooldal-legfrissebb/20071102_elorelepes_borgyar_ugyaben
[5] Fresh Window/Víg Ablak.: http://www.freshwindow.freeweblog.hu/